Ben jíj onze toekomstige kandidaat voor de gemeenteraad?

Vinden je vriendinnen en vrienden dat je altijd je mening klaar hebt?
Klaag je ook altijd over ‘de politiek’? En heb je een idee hoe het anders kan?
Weet je wat er leeft onder jongeren en vind je dat daar veel te weinig voor gedaan wordt?
Dan is  de gemeenteraad van Waalre misschien iets voor jou!

*** Helaas is het niet mogelijk meer om je aan te melden als kandidaat voor de gemeenteraad van Waalre voor de periode 2014-2018. Doe toch mee! Kom naar onze Meedenkavonden of de openbare gemeenteraadsbijeenkomsten. Je mening horen we graag!

Vergoeding én ervaring
In maart 2014 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. De nieuwe lokale politieke partij Zelfstandig Waalre 2014 wil graag (minstens) één jongere (v/m) op een verkiesbare plaats op de kieslijst zetten. Lid zijn van de gemeenteraad kost  je 5 tot 10 uur per week en je krijgt maandelijks een vergoeding van ca. 450 euro. En minstens zo belangrijk: ervaring in het openbaar bestuur staat goed op je CV, en werkbezoeken (bijvoorbeeld aan een metaalfabriek of een waterzuivering) verbreden je kennis.

Lokaal én regionaal
Zelfstandig Waalre 2014 staat voor een krachtig bestuur in regionaal verband. Waarbij we lokaal doen wat lokaal kan, zoals het verenigingsleven en ouderenbeleid (… en ook het jongerenbeleid!). En regionaal wat we niet alleen kunnen, zoals de jeugdzorg en de aanpak van verkeersoverlast.

Interesse?
Stuur je ‘sollicitatiebrief’ (free format) naar jzevenhek@gemeenteraadwaalre.nl of @nan7hek.

PS. Mensen met levenservaring en oog voor het algemeen belang worden natuurlijk ook van harte uitgenodigd om te reageren!

PS. Geef deze uitnodiging door aan iemand van wie u vindt dat zij/hij heel geschikt is voor de gemeenteraad

Type uw zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven