Daarom met youtube!

Daarom Zelfstandig Waalre 2014…. http://youtu.be/gnMtS75p5FE

En dit stond in de flyer die vandaag nog verspreid is:

STEM op 19 MAART op LIJST 7
ZELFSTANDIG WAALRE 2014
NAN ZEVENHEK

Waarom Zelfstandig Waalre 2014?

U vindt bij ons  kwaliteit, betrokken volksvertegenwoordigers, goed opgeleid met een brede ervaring in politiek,  bedrijfsleven en overheid. (Lees achtergrond van onze kandidaten)

U vindt bij ons een beleid dat wij samen met u bepalen: op dorpsniveau kunnen we maatwerk leveren.

U vindt bij ons het initiatief  ‘HOOP i.p.v. SLOOP’  om het verwoeste authentieke Raadhuis uit 1929 samen met lokale ondernemers te herstellen in een project met ambachtelijke leertrajecten voor jongeren. (Lees het rapport dat ik geschreven heb)

U vindt bij ons behoud van het Boerenbondterrein voor  evenementen.

U vindt bij ons initiatieven voor eenzaamheidsbestrijding en niet alleen opvang van ouderen maar ook zorg voor jongeren: ook in uw wijk. Bijvoorbeeld met een coöperatief opgezet boodschappenpunt in Ekenrooi. (Lees hoe dit in Sterksel geregeld is)

U vindt bij ons verregaande plannen voor KRACHTIG BESTUUR in REGIONAAL verband zodat onze gemeente zelfstandig kan blijven. In uw belang!

Het volledige programma en onze folders staan op WWW.ZW14.NL.
Slecht ter been?
Machtig tijdig iemand om in uw plaats tegelijk met zíjn/ haar stem, ook uw stem uit te brengen. Of bel naar 06-21500521 voor een vrijwilliger die u naar het stembureau brengt. (Tekst goedgekeurd door de Kiesraad)

Daarom Zelfstandig Waalre 2014!
www.zw14.nl
STEM LIJST 7

Type uw zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven