Achtergronden van onze kandidaten in 2014

Nan Zevenhek van Zelfstandig Waalre 2014Nan Zevenhek: is sinds 12 jaar lid van de gemeenteraad en werkt sindsdien samen met de regio aan een structurele oplossing voor de verkeersoverlast. Heeft in 2013 voorkomen dat het verwoeste authentieke Raadhuis uit 1929 gesloopt zou worden en wil graag ondernemers en jongeren inspireren tot herbouw -in een of andere vorm- van het monumentale pand. Lees meer. Verantwoordelijk voor uitbouw van basisschool De Wilderen in 1995. Actief geweest in de vakbond en lid van de (centrale) ondernemingsraad van Philips. Ze zit namens bedrijven en industrie in het algemeen bestuur van waterschap De Dommel. Woont 25 jaar in Waalre.
Curriculum Vitae op aanvraag beschikbaar en via LinkedIn, zie nl.linkedin.com/in/nanzevenhek
040-2214762 Let op, per 13 december 2016 is haar mailadres gewijzigd, omdat ze geen lid meer is van de gemeenteraad van Waalre. Mail naar nanzevenhek  @    gmail   .   com

 

ZW14 Gerard LammersGerard Lammers: in diverse leidinggevende functies werkzaam geweest bij de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht. Voormalig voorzitter van Carte Blanche te Eindhoven, een stichting die kunstprojecten realiseert voor en door mensen met een beperking. In een verder verleden in o.a. Waalre werkzaam geweest bij de Walra weverijen, maar ook als bestuurslid van de Pracht. Gerard Lammers is gecharmeerd van een meer zakelijk creatieve aanpak binnen de politiek en het ambtelijk apparaat in Waalre met meer ruimte voor ieders eigenheid en inbreng. CV beschikbaar. Vanaf 13 december 2016 is Gerard fractievoorzitter van ZW14
040-2216668            gjjlammers @ gmail.com

 

ZW14 Joost TeeuwenJoost Teeuwen:

Oud-notaris; Waalre gedijt als zelfstandige gemeente! Zinvol
overleg in de gemeenteraad vereist soepele vergaderstructuur.
De raadsvergaderingen behoren geen nabootsing te zijn van de vergaderingen van de Tweede Kamer.

Bert Links van Zelfstandig Waalre 2014Bert Links: is sinds 1986 bezig met de verkeersproblematiek in ons dorp en sinds 1992 actief in de politiek onder meer als lid van de commissie Grondgebied Zaken en Verkeer. Zit voor het zesde jaar in de gemeenteraad. Wordt binnen de raad gewaardeerd om zijn relativerende humor en bindende kwaliteiten. In het dagelijks leven  is hij docent Geschiedenis en Maatschappijleer in het voortgezet onderwijs en is verbonden aan de medezeggenschapsraad.
Curriculum Vitae beschikbaar op aanvraag.
Vanaf 13 december 2016 is Bert raadslid.
040-2214762                alinks @ gemeenteraadwaalre.nl

 

Jan Hartman van Zelfstandig Waalre 2014Jan Hartman: door Zelfstandig Waalre 2014 is zijn interesse voor de politiek gewekt. Is opgegroeid in Waalre en woont er nu weer. Is werkzaam geweest op de internationale praktijk bij één van de grootste accountantskantoren in Nederland. Is momenteel werkzaam bij een landelijk opererend kantoor in Valkenswaard waar hij actief is als belastingadviseur voor MKB-ondernemingen met name binnen de nationale praktijk.
Curriculum Vitae is beschikbaar op aanvraag en via LinkedIn.

 

 

 

Maria van der Sar van Zelfstandig Waalre 2014Maria van der Sar: is lid van de Seniorenraad. Heeft in verschillende landen gewerkt. Veel ervaring als bedrijfsmaatschappelijk werker in de psychiatrie en als leidinggevende in de crisisdienst. Ze wil graag bereiken dat ouderen op een prettige manier zelfstandig kunnen blijven wonen. Daarvoor is nodig dat professionele hulp/zorgverleners en mantelzorgers de zo nodige waardering, begeleiding en ondersteuning krijgen.
Curriculum Vitae beschikbaar op aanvraag.
06-15559965                    mariavandersar1804 @ gmail.com

 

ZW14 MichielMichiel Tierie: is voorzitter van Hockeyvereniging MHV DVS en werkzaam in de internationale Logistiek. Hij heeft ervaring met de politiek vanuit een werkgroep die gekeken heeft naar de toekomst van de gemeenschapshuizen en de sportaccommodaties. Heeft ook contact met Tweede Kamerleden.

Curriculum Vitae op aanvraag beschikbaar en via Linkedin.

 

 

 

Type uw zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven