Kieslijst Zelfstandig Waalre 2014 bekend

In korte tijd is het Nan Zevenhek gelukt mensen te vinden met kwaliteit, bekendheid in en met Waalre en de bereidheid om zich voor een zelfstandig Waalre in te zetten.

De kandidaten die op de kieslijst staan, hebben zich de afgelopen jaren betrokken getoond op zaken die voor onze gemeenschap van belang zijn. Ze hebben allen hetzelfde doel voor ogen: Behoud het unieke karakter van Waalre met zijn sociale structuur en aandacht voor elkaar, behoud de  kwaliteit van de groene omgeving en een gezond en leefbaar milieu  en wees als gemeente  een betrouwbare partner voor de inwoners en de regio en waarborg zeggenschap over onderwerpen die voor Waalre belangrijk zijn.
Alle leden van de lijst zijn verkiesbaar of willen als fractie-ondersteuner meedoen. Onafhankelijk van het aantal zetels in de gemeenteraad.

Zeer ervaren ouderen trekken de kar, de jongeren op de lijst kunnen zich inwerken om later een grotere rol te vervullen. Hun achtergronden variëren van lid van de seniorenraad tot voorzitter van de hockeyclub, van docent Geschiedenis tot belastingadviseur, van politiek en bestuurlijk ervaren tot politiek onbevangen, àllen enthousiast en creatief.

“Door de grote diversiteit kunnen we problemen en voorstellen van alle kanten beoordelen en zo afwegen wat de beste kansen voor Waalre en haar inwoners biedt. Bovendien  organiseren we elke vergadercyclus openbare Meedenkavonden. Dit om kennis van  betrokken burgers maximaal te benutten, de plaatselijke politiek een herkenbaar gezicht te geven en politiek aanspreekbaar te zijn. Ook komen we zelf met initiatieven.”  Nan Zevenhek vindt dat laatste eigenlijk het leukste van het raadswerk: “Daarmee kun je écht het verschil maken. De nieuwe mensen op de lijst hebben zelf ook op veel verschillende terreinen de nodige initiatieven genomen. Waalre kan dus wel wat verwachten van ons !”
De lijst bestaat uit: Nan Zevenhek, Gerard Lammers, Joost Teeuwen, Bert Links, Jan Hartman, Maria van der Sar en Michiel Tierie.
Waar andere partijen maanden of jaren de tijd hebben gehad om zich te profileren, heeft  Zelfstandig Waalre 2014 een beperkt aantal weken om dat te doen. “Daar zijn we ons allemaal van bewust en die uitdaging gaan we graag aan!”

Lees meer over de achtergronden van de kandidaten.

Type uw zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven