Lees ons inspiratieprogramma 2018

ZW14 kiest er bewust voor geen verkiezingsprogramma te maken. Dat vinden we niet meer passen bij deze tijd. Inwoners en andere partijen hebben misschien wel veel betere ideeën dan we zelf hebben. Wij willen de Kracht van Waalre echt benutten. In dit inspiratieprogramma -gebaseerd op door u geopperde ideeën en wensen, aangevuld met informatie uit kranten, tijdschriften, websites, eigen onderzoek etc.- staan allerlei onderwerpen met achtergrondinformatie. Zodat u als lezer zelf aan de slag kan, dingen kan verifiëren, zich een mening vormen etc.
Wij streven naar een nieuw inspiratieprogramma in 2019, maar misschien wel veel eerder! Wij hopen heel veel aanvullingen en verbeteringen te krijgen!

ZW14 hoopt dat mensen geïnspireerd worden om nu, maar vooral de komende 4 jaar, mee te denken over alle bekende en onbekende uitdagingen waar Waalre voor staat. De mensen op onze kieslijst staan hiervoor open en willen graag aan de slag.

Vaak wordt geroepen ‘allemaal mooie wensen, maar ze laten niet zien waar ze het van betalen’. Maar politiek is juist ook dromen. Dromen om iets te bereiken wat er nu niet is. Als blijkt dat meer mensen hetzelfde willen, kun je samen met hen ervoor knokken om dat doel te bereiken. Daarom staan er ook een aantal dromen in.

Een inspiratieprogramma past ook bij onze wens voor een andere bestuurscultuur. Lees de stukken op deze website over de ‘gekozen wethouder’ etc.

Inspiratieprogramma 2018 van ZW14 versie 20180301

xxxx
Posts created 224

Gerelateerde berichten

Type uw zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven