Actie Stoep Vrij ?! flyers

Veel kinderen, ouderen en gehandicapten hebben last van hindernissen op de stoep. Dat kunnen paaltjes of meterkasten zijn die midden op het voetpad staan of onverwachte versmallingen.
Voor deze zaken kunnen burgers een klacht indienen bij de gemeente. In Waalre gaat dat via de website www.waalre.nl of u kunt het telefonisch melden bij 040-2282500. Daarmee wordt het probleem niet altijd opgelost.
De raadsfractie ZW14 heeft bij de drie gemeenschapshuizen formulieren neergelegd waarop mensen dergelijke situaties óók kunnen doorgeven. Want er moet meer geld beschikbaar komen om dit aan te pakken. Met de aangereikte informatie hoopt ZW14 de andere fracties in de gemeenteraad te overtuigen van de noodzaak ervan.
Om meer aandacht te krijgen voor het onderwerp is ZW14 de actie STOEP VRIJ ?! gestart. Fietsen die niet in de fietsenrekken geplaatst zijn, of auto’s die op de stoep geparkeerd staan, zijn namelijk ook heel lastig voor stoepgangers. De politie en BOA’s hebben te weinig tijd om hier iets aan te doen. Maar het is vaak heel vervelend om een buurtbewoner er zelf op aan te spreken. Zij zijn zich vaak ook niet bewust van de last die ze veroorzaken voor onder andere. kinderen, gehandicapten en ouderen.
Met flyers onder de ruitenwissers kunnen mensen zélf autobezitters attent maken op de hinder die ze veroorzaken. De flyers zijn te downloaden via de volgende link: Flyer 97x97voorwebsite
…. en hierbij 6 flyers op 1 A4: Flyer 6xvoorwebsite
Of neem contact op met raadslid Bert Links, die nog een aantal ‘hardcopy’ flyers heeft (tel. 2214762)
Met dank aan studio@saskiampiana.nl voor de vormgeving, foto’s en tekst.
Zie ook www.saskiampiana.nl

Type uw zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven