Triest

Bij het Politieke Forum dat georganiseerd was door de Seniorenraad van Waalre probeerden alle politieke partijen hun beste beentje voor te zetten.
Op een vraag uit het publiek of alle partijen bereid waren samen te werken met elkaar was er een zeer opvallende reactie van D66: op basis van een tweet van de lijsttrekker van Groen Links van 7 (!) maanden geleden, sloten ze GL uit van eventuele samenwerking. Triest … als dat een voorbode is van het nieuwe bestuur van Waalre.
De andere partijen probeerden op een positieve manier in te gaan op allerlei vragen van de discussieleider. Lijsttrekker van ZW14 Gerard Lammers, refereerde o.a. naar zijn eigen ervaringen met de zorg in Waalre. Twee jaar geleden was hij zonder deze snelle en adequate zorg er niet meer geweest. Hij was erg dankbaar daarvoor.
Wat betreft de vraag over verpleeghuizen in Waalre: er moet een modern Waalrewaardig verpleeghuis komen. Zodat ouderen ook als ze niet meer zelfstandig kunnen wonen, toch in de nabijheid hun vrienden- en kennissenkring blijven. Lees meer in ons Inspiratieprogramma 2018 van ZW14 versie 20180301 of nog liever: laat u inspireren en denk met ons mee!

xxxx
Posts created 224

Gerelateerde berichten

Type uw zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven